Contact

Contacteer ons

Wij zijn klaar om jou te helpen!

Vul onderstaand formulier in, en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk. Bij dringende vragen kunt U ons ook bereiken op +32 / 484 631 461

Bel ons gerust

Liever even bellen? U kan ons bereiken per telefoon of Whatsapp op +32 / 484 631 461

Stuur ons een e-mail

U kan ons per mail contacteren via het contactformulier op deze pagina, of U kunt ons ook altijd mailen op help@vakantie-aanzee.be

Veelgestelde vragen

Hoe ver is de zee van de appartementen?
De zee ligt op wandelafstand! Op een 50 meter sta je op het strand van Cabo Roig.
Hebben we een auto nodig?
Absoluut niet. Een auto kan handig zijn als je verplaatsingen wil maken, maar in de buurt van onze appartementen zelf valt er ook heel wat te beleven. Winkels, restaurants en cafés vind je op enkele minuten wandelen. Bovendien heb je ook heel wat taxi’s in de buurt waarmee je goedkoop naar een bestemming kan gevoerd worden.
Hoe kan ik van de luchthaven naar het appartement geraken?
Je kan ofwel een auto huren, een taxi bellen, of mail ons gerust op voorhand zodat we jou een prijsopgave kunnen geven om jullie op te halen aan de luchthaven.
Hoe verloopt de check-in en check-out?
De check-in en check-out gebeuren op een coronaproof manier. We spreken op voorhand een tijdstip van aankomst af waarop we elkaar ontmoeten aan het appartement. Daar vindt de sleuteloverhandiging plaats. Check-out gebeurt op dezelfde manier, of als je héél vroeg naar de luchthaven moet, kan je de sleutels deponeren in onze brievenbus.